top of page

Stenen, grind, steenslag en gemalen kalksteen in Charleroi (hainaut)

Wij kunnen u voorzien van zeer fijne poeders, kleiner dan 150 microns, maar ook rotsen van maar liefst 3 ton: ons aanbod is zeer divers, zodat wij de wensen van onze klant op maat kunnen vervullen.

Het geheel van onze projecten is gecertificeerd volgens verschillende normen. Aan de ene kant, voor onze bouwmaterialen, respecteren wij met de grootste ernst de CE normen voor alle onze granulaten en de BENOR norm voor onze 0/4, 2/6, 6/14 en
6/20 mm. Voor de fijnste producten volgen wij de wensen van onze cliënt met scrupule, dankzij zeer duidelijke en bondige technische fiches.

Onze stenen zijn bruikbaar voor verschillende einddoelen, waaronder decoratie. Onze grindpaden zijn geweldige tuinpaden; onze rotsen integreren zich perfect in uw waterpartijen en ons gruis vormt een luxeproduct van onvergelijkbare witheid.

De stenen van onze groeve worden eveneens gebruikt in de bouw-, staal- en
glasindustrie en hebben zelfs een plekje gevonden bij de productie van kunstmest. Zo ziet u maar dat Calcaires de La Sambre vele verschillende stenen biedt, voor veelzijdig gebruik. Zo omvatten onze extra fijne industriële producten bijvoorbeeld: mineralen voor landbouwvoeding, kalkadditieven én materiaal voor filler technieken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zo alleen kan u onze producten van de beste kwaliteit ontdekken!

Toegang voor vrachtwagen

Chemin du Cerisier - 6111 Landelies

Toegang voor auto's

Rue du Blanc Caillou 1 - 6111 Landelies

Calcaires de la Sambre

Een uitgebreid aanbod bij Calcaires de la Sambre in Landelies

bottom of page