top of page

Calcaires de la Sambre
biedt u de beste stenen aan in Landelies (Hainaut)

​Nos tarifs évolueront au 1/01/2023. N'hésitez pas à demander nos nouvelles conditions sur info@calcairessambre.be.

L'accès par camion et par voiture à la carrière en sécurité, plus rapide, et en gardant son véhicule plus propre, c'est maintenant en encodant "Chemin du Cerisier - Landelies" sur vos GPS !

Kalkstenen van de Samber

Open van maandag t/m vrijdag van 6.00 tot 17.00 uur.

Kalkstenen van de Samber: een lange geschiedenis met steen

Wij bestaan al langer dan twee eeuwen en die leeftijd danken we aan onze knowhow en de kwaliteit van onze dienstverlening. Kalksteen van een uitzonderlijke zuiverheid is onze specialiteit en daarom is onze slogan ook: het edelste materiaal!
 

Wij voorzien allerlei verschillende types stenen aan zowel particulieren als bedrijven.


Ons aanbod is gecertificeerd en gaat van het fijnste poeder tot de grootste rotsen. Wij bieden u een scala aan stenen voor decoratie, bouw of industrie.


Twijfel niet en profiteer van exclusieve aanbiedingen die alleen Calcaires de la Sambre u kan aanbieden!

Als u als particulier onze producten wilt hebben, is het altijd mogelijk om deze tegen een redelijke prijs te verkrijgen via lokale materialenhandelaren (bijvoorbeeld en op een niet-limitatieve manier:  Beton van Gozée (Gozée) ,  Gobert Groep ,  Servimat (Heppignies) ,  Scheepswerven van Beaumont (Beaumont) ,  Allmat-Nalinnes ). Bent u een materiaalhandelaar en wilt u hier vermeld worden, laat het ons dan per e-mail weten.

- Verkoop aan professionals is natuurlijk gegarandeerd, maar alleen kaartbetalingen (debet/credit) worden geaccepteerd (geen contant geld). Bovendien kunnen nieuwe klanten alleen een bestelling verwijderen die eerder schriftelijk door onze diensten is geaccepteerd.

Toegang voor vrachtwagen

Chemin du Cerisier - 6111 Landelies

Calcaires de la Sambre

Calcaires de la Sambre biedt u de beste stenen aan in Landelies

bottom of page